جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • کالبدشکافی جنگ با تیغ رسانه آمریکایی

  • طلای جهانی در مسیر ثبت کاهش هفتگی

  • ترامپ اعضای کمیسیون فدرال را برکنار کرد

  • رشد قیمت جهانی نفت

  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 241249
    تاریخ انتشار: 28/ارديبهشت/1400 - 16:52

    معرفی ١/٣ میلیون مسکن خالی به امور مالیات

    وزیر راه و شهرسازی گفت: از زمان آغاز اجرای طرح سامانه ثبت املاک، یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی معرفی کرده ایم که به موجب قانون باید مالیات اخذ شود.

     معرفی ١/٣ میلیون مسکن خالی به امور مالیات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از ایرنافمحمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اجرای طرح سامانه ثبت املاک گفت: این طرح برای این اجرا می‌شود که خانه خالی وجود نداشته باشد و مسکن از کالای سرمایه‌ای بودن خارج شود.

    وی افزود: از زمان آغاز اجرای طرح سامانه ثبت املاک، یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی معرفی کرده ایم که به موجب قانون باید مالیات اخذ شود.

    اسلامی ادامه داد: باید به این امر توجه کرد که مسکن وقتی کالای سرمایه‌ای باشد، از آثار تورمی در بازار متاثر شده و موجب سوداگری می‌شود و به مردم فشار مضاعف می آورد و قیمت به صورت حباب آلود افزایش می‌یابد.

    وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: اجرای این طرح در راستای منافع مردم و کشور است و آسیب پذیری مسکن را از تحولات اقتصادی بازار خارج می‌کند و تنها به عنوان کالای مصرفی نگریسته می‌شود و از سوی دیگر آمار مسکن را به صورت دقیق به دست می‌آوریم.


    وی با اشاره به اجرای طرح اقدام ملی مسکن در سطح کشور گفت: سیاست ما این است که مردم  حداکثر تلاش را خود داشته باشند تا به صورت گروهی واحد مسکونی را احداث کنند و در جایی که شهر محدودیت دارد، به صورت مجتمع احداث می‌کنیم.

    اسلامی افزود: در این مقطع زمانی بیش از ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب اقدام ملی مسکن در کشور فعال بوده که به ترتیب به بهره برداری خواهد رسید.

    وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه محدودیت زمین برای احداث پروژه نداریم، اظهار کرد: اقدامات انجام شده نشان می‌دهد که مردم ظرفیت و توان را دارند و می‌توانند در خانه دار شدن خود نقش ایفا کنند که برای کمک به آنها، زمین لازم تامین می شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما